>

divendres, 8 de juny del 2007

La nova Fixby Gold ja està en marxa...


Després de gairebé dues setmanes (5 dies en fermentació primària i 7 en secundària) avui hem embotellat (tot i la manca de quòrum -2 de 5-) la segona tanda de cervesa feta a casa. En aquest cas es tracta de:

-Malt Llupolitzat "Fixby Gold" d'alta fermentació.
-Densitat en embotellar: 1013
-Sucre: 6,5 g/l (uns 135 grams per un total de 21 litres)
-Total embotellat: aproximadament 20,150 litres.

Ara un parell de setmanes de carbonatació i maduració, i a veure si surt millor que la primera.

P.D: ja està actualitzada la galeria de fotos amb fotos d'aquesta segona tirada.

Etiquetes de comentaris:

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

A veure si amb aquesta n'hi ha més sort, que la primera remesa no la van poder tastar, ni per dir que que era dolenta.

Aixó em fa pensar, era tan dolenta?? o es que no la vas voler compartir??? No vull pensar malament.

Quien la sigue la consigue...

ds. de juny 09, 11:06:00 a. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Lamentablement, jo diria que bona, bona no era... la veritat és que aquesta segona no promet molt més...però veurem.

dg. de juny 10, 08:07:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

si surt malament sempre li podràs regalar a algú que sigui del Madrit, amb el pedal que portaran no notaran la diferencia. I si engantxa un mal de panxa la pots patentar com a laxant.

I a mi que abans aixó del futbol com que no m'afectaba...

dl. de juny 11, 10:36:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¿Sabem ja algo si la birra té gusta a birra?

dv. de juny 15, 01:12:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

No, haurem d'esperar com a mínim fins aquest diumenge...es pot fer una cata col·lectiva per Sant Joan (si al final surt mitjanament bé)

dv. de juny 15, 03:48:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

mmm me he colao..com a mínim fins el proper Divendres...que fara dues setmanes que vam embotellar...així que per Sant Joan estaran llestes...

dv. de juny 15, 04:20:00 p. m.  
Blogger Unknown said...

Apunt tècnic pels que seguiu el tema. M'ha rebentat una ampolla. Això vol dir que encara podíem haver esperat un dia o dos més abans d'embotellar...

dl. de juny 18, 12:51:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Avui es divendres, dia "teoricament" programat per la cata, si us plau, publiqueu les dades.

Es pot beure o s'ha de fer servir com a laxant??

dv. de juny 22, 05:41:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Actualització: el día de Sant Joan, es va fer oficialment la cata de la Sterna 2.0 i s'ha de dir que hem millorat substancialment. Poder encara no és una cervesa rodona, però ens hem tret de sobre el regust de la primera tongada (la meva opinió és que era efectivament degut a que el llevat mort va estar massa temps en contacte amb la cervesa durant la fermentació) i he fet una cervesa bastant acceptable.

Ara fins l'hivern no tindrem la versió 3.0...

dl. de juny 25, 09:39:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home