>

diumenge, 21 de setembre del 2008

Primer drive dels Bengals contra els Giants (de l'aclamada sèrie: els Bengals, la franquicia perdedora)

Bengals 0-0 Giants , són les 19:25 de la tarda de Diumenge.

3-18 CIN12 (10:02) (Shotgun) C.Palmer sacked at CIN 12 for 0 yards (C.Webster). FUMBLES (C.Webster), recovered by CIN-B.Williams at CIN 9. B.Williams to CIN 9 for no gain (A.Pierce).
3-13 CIN17 (10:02) PENALTY on CIN-L.Jones, False Start, 5 yards, enforced at CIN 17 - No Play.
Timeout #1 by CIN at 10:02.
2-16 CIN14 (10:37) C.Palmer pass short right to R.Kelly to CIN 17 for 3 yards (A.Pierce).
1-10 CIN20 (11:10) C.Palmer sacked at CIN 14 for -6 yards (F.Robbins).

Pels que sabeu de què va: és possible començar pitjor? difíci en tot cas.

Pels que no sabeu com va això, us ho explico. Es llegeix de baix a dalt. Primera jugada, 1er Down i 10 iardes, a la iarda 20 del seu camp. Els Bengals tenen la primera de les seves 4 oportunitats per fer 10 iardes i seguir endavant. C.Palmer sacked: això vol dir que abans de que pugui passar o fer qualsevol cosa, la defensa (el senyor Robbins) arriba i el placa. Espectacular començament. En un down (oportunitat) en lloc d'avançar retrocedeixen 6 iardes. Gran començament.

Segona jugada, 2on down (oportunitat) i 16 iardes (les 10 inicials més les 6 que han perdut): Palmer passacurt a la dreta cap a Reggie Kelly. Com a mínim la passad arriba i suposa un avanç total de 3 iardes (iupi!!!!).

Tercera oprtunitat i 13 iardes. Penlaització. Levi Jones (línea d'atac dels Bengals) s'avança a la sortida i els Bengals són penalitzats amb 5 iardes. Total, seguim enrera, com a mínim no es perd la oportunitat.

Tercera i 18. Última oportunitat d'avançar 18 iardes, perquè la quarta, el normal és que els equips l'aprofitin per allunyar la pilota. Els Bengals es posen en Shotgun (formació que mostra clarament la intenció de passar...quina altra cosa poden fer amb 18 iardes per endavant....). Resultat, Carson Palmer rep un altre sack i a més, quan cau, perd la pilota. Per sort, la recupera un altre jugador dels Bengals (B.Williams) i fa que com a mínim els Bengals puguin acabar aquest espectacular primer drive amb un honrós punt (xut per allunyar la pilota).

No sé com acabarà aquest partit, però amb un començament així, m'atreveixo a pronosticar que la horrorosa línia d'atac del Bengals seguirà patint, Carson Palmer seguirà rebent hòsties, i els Bengals tornaran a perdre. Si, bé poder tenen sort i guanyen, però quin començament més horrorós!

P.D: els Bengals han fet un bon partit i han perdut a la pròrroga 23-26. Després de tot, no ha estat tan horrorós.

Etiquetes de comentaris: ,

8 Comments:

Blogger George Smiley said...

Yo estoy en Mexico y ayer estuve viendo el partido de Steelers-Eagles. Puedes estar tranquilo, aún hay una línea de ataque peor que la de Cincinnati. A Roethlisberger le hicieron unos 7 sacks. Había jugadas en las que los líneas de defensa entraban sin que nadie los mirara siquiera...

dl. de set. 22, 04:13:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Creo que Big Ben acabó lesionado...

Pero bueno, parece que los Bengals como mínimo no siguen en caída libre.

dl. de set. 22, 04:23:00 p. m.  
Blogger George Smiley said...

Lo mejor de la jornada, los Dolphins pateandoles el culo a los Patriots. El resumen vale la pena. Y a ver esta noche qué hacen los Jets contra los Chargers.

dl. de set. 22, 09:10:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Simplement admirable el teu esforç per que tios com jo puguin entendre les maravelles del foot-ball.

Espero que no et tregui massa hores de son.

Anim als perdedors!!

dl. de set. 22, 10:15:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

També Han Polo està en ello 6Q, per sort el Bengals juguen la majoria de partits a les 19:00 hora espanyola els Diumenges. Si no, si juguessin a la segona tanda de partits (a la NFL es juguen normalment dues tandes, 19 i 22 hora espanyola) es quedaria a seguir-los sa mare.

Sr.Smiley, en todo caso, lo de los Patriots fue lo PEOR de la jornada, si tienes a su defensa en la Fantasy (aqui, servidor)

dl. de set. 22, 11:06:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Acojonante. Acabo de ver el resumen del Dolphins-Pats y no había visto nunca nada parecido en un partido de la NFL. HE contado 4 veces en el resumen en que haen esa juagada con Ronnie Brown (el HB!) de QB. En tres de ellas con Chad PEnnington (el QB!) de WR. Si no he contado mal, la primera TD directo de Ronnie Brown de carrera. La segunda igual. La tercera TD de Ronnie Brown de PASE y la cuarta TD otra vez de carrera, y esta para 62 yardas.

Lo dicho, acojonante. Es como si Valdés saliera a jugar de interior a cada rato y hubiera marcado 4 goles mientras Iniesta estaba de portero.

Dejo el link al video: http://www.nfl.com/videos;jsessionid=DD1B183D108EA836F666930CCBDA69C2?videoId=09000d5d80aea8b2

dl. de set. 22, 11:16:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Genial la comparación con Valdés y Iniesta!!

Por cierto, ¿que es un sack? ¿un placaje??

dt. de set. 23, 11:49:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Sip, un placatge al Quarterback quan encara no ha pogut passar ni res (tècnicament, quan encara no ha passat la línia d'scrimmage, la línia imaginaria des d'on comencen els 4 downs per avançar 10 iardes)

Pero vamos si, un placatge al Quarterback, un gran putada per l'equip atacant en definitiva, perquè implica que en aquesta oportunitat, en lloc d'avançar iardes, les perds.

dc. de set. 24, 09:40:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home