>

dijous, 13 de març del 2008

Sterna

Bé, la cervesa estarà ja a punt d'estar suficientment madura com per tastar-la. La teoria deia entre 6 i 8 setmanes: la setmana vinent farà 6 així que els més neguitosos per tastar-la ja podran fer-ho.

Jo prefereixo esperar a principis d'Abril, soc un tio pacient.

Podeu veure el disseny definitiu de la nostra etiqueta, amb nom "Sterna" que prové de l'arrel llatina d'estornell, i amb la flor de Roger de Flor com a motiu. El color blanc, segons els assessors tècnics de Tanga Brewers, és per desmarcar-nos de totes les altres etiquetes de cervesa que acostumen a no ser blanques.

Impressionant.

Etiquetes de comentaris:

7 Comments:

Blogger Sra. Saeki said...

Més aviat sembla una etiqueta per a una ampolla d’aigua mineral “pija”. D’aquestes que valen 9€ l’ampolla. No és millor esperar a tastar-la per tal de fer un disseny que s’adapti al tipus de cervesa?

dj. de març 13, 03:54:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

És que la nostra cervesa és de qualitat :P i la volem cobrar a 9 € :)

dj. de març 13, 04:00:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Collons amb el preu!!!

No fareu una serie de promoció per amics i coneguts????

L'envoltori es el de menys, l'important es que la puguis beure sense haver de pasar a visitar al senyor Roca.

Si surt bona pot ser genial per celebrar la vinguda del vostre nou inquili.

Salut!!

ds. de març 15, 11:16:00 a. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

En poc més d'una parell de setmanes sortirem de dubtes...

ds. de març 15, 11:33:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Crema hidratant.

dl. de març 17, 10:23:00 a. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Envia-li mail al Sr. Vader a veure què et diu.

dl. de març 17, 10:40:00 a. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Primera cata feta. Apunts:

1. La millor en sabor de les tres amb diferència.

2. Color, sucre, gasificació correctes.

3. Totes em semblen molt similars a nivell de malt. Haurem de provar de fer el nostre a la següent!!!

FAré post si fem cata oficial.

dj. d’abr. 03, 06:16:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home