>

diumenge, 18 de gener del 2009

Inedit. Tast de Birres 2.

Nom: Inedit
Fabricant: Damm
Web: http://www.estrelladamm.es/inedit/ca/
Alcohol: 4,5%
Producció a: Sant Adrià de Besos, Barcelona.
Ampolla: 50 cl i 75cl, color ambre. Intenta ser elegant, mantenint l'estrella característica de Damm.
Fermentació: Segona fermentació en ampolla.
Servir: freda, recomanen mantenir-ne el fred amb glaçonera.
Aspecte: cervesa rossa, de color daurat, poc carbonitzada, tèrbola (a causa de la segona fermentació) Segons Damm és un cupatge únic de malts d’ordi i blat, amb llúpol, coriandre, pell de taronja, regalèssia, llevat i aigua.
Tast: definitivament el primer tast revela un regust notòriament afruitat amb tocs d'espècies. Segons Damm és una cervesa: d’alta intensitat i complexitat aromàtica, amb un aspecte lleugerament tèrbol. Molt afruitada i floral al nas, amb sensació de llevat fresc i reminiscències d’espècies dolces. De textura cremosa i fresca, volum suau i carbònic delicat. Té un postgust llarg i un record afable. El comentari dels experts bevedors de cervesa que estàvem a la taula va ser unànime: té gust de sabó.
Etiqueta:

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Blogger Sra. Saeki said...

Caram!! Si a l'etiqueta no hi poses Damm, per la definició creuria que defineix un vi i no un cervesa. Però gust a sabó?!

:) Veig que m'he guanyat un lloc a la dreta, per sort no estic expatriada!!

dg. de gen. 18, 08:59:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

M'ha agradat el post del Murakami i la Coixet :)

dg. de gen. 18, 09:37:00 p. m.  
Blogger Sra. Saeki said...

Gràcies!!
A més de treure el cap de tant en tant,també hi pots fer comentaris.
Prometo no mossegar.

dl. de gen. 19, 09:56:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

:)

dt. de gen. 20, 10:11:00 a. m.  
Blogger George Smiley said...

Lo del jabón debe ser que lavaron la naranja bien antes de reutilizar la piel... o bien es lo que hace que sea turbia.

dc. de gen. 21, 07:14:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Para quitar el sabor a agua del Besòs....

dc. de gen. 21, 10:55:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home