2 Caps. Tast de Birres 1.
Avui començo secció: Tast de birres.
Fàcil, fàcil. A més estic completament obert a que m'envieu e-mails amb els vostres tasts (això sí, si és una heineken, quasi que no cal). No espereu que trobi el regust de les fulles de la tardor que toquen el gra quan el collien, perquè el meu nivell de tast és pèssim (com el meu nas de tast), així que també estic obert a que si l'heu tastada em doneu les vostres opinions que afegiré gustosament al post.
Començo amb la 2 Caps:
Nom: 2 caps
Fabricant: Brasserie Noyon
Web: http://www.bieredes2caps.com
Alcohol: 6%
Producció a: Tardinghen, França
Ampolla: 33cl, color ambre. Poc especial o notòria.
Fermentació: Alta fermentació
Servir: entre 5 i 8º segons el fabricant
Aspecte: cervesa rossa, de color daurat, poc escumosa, tèrbola
Tast: cervesa no especialment forta, amb el punt just d'amargor. Diria que un gust clàssic similar les cerveses de blat (tot i que és una cervesa normal, d'ordi), no gens afruitat (jo no li trobo cap fruita) i en resum una cervesa de pocs matisos però molt sòlida i molt ben trobada.
Aroma: poc definit, no li se trobar el què (dubto que li trobi cap aroma a cap altre cervesa...però prometo intentar-ho) especial.
Etiqueta:
Fàcil, fàcil. A més estic completament obert a que m'envieu e-mails amb els vostres tasts (això sí, si és una heineken, quasi que no cal). No espereu que trobi el regust de les fulles de la tardor que toquen el gra quan el collien, perquè el meu nivell de tast és pèssim (com el meu nas de tast), així que també estic obert a que si l'heu tastada em doneu les vostres opinions que afegiré gustosament al post.
Començo amb la 2 Caps:
Nom: 2 caps
Fabricant: Brasserie Noyon
Web: http://www.bieredes2caps.com
Alcohol: 6%
Producció a: Tardinghen, França
Ampolla: 33cl, color ambre. Poc especial o notòria.
Fermentació: Alta fermentació
Servir: entre 5 i 8º segons el fabricant
Aspecte: cervesa rossa, de color daurat, poc escumosa, tèrbola
Tast: cervesa no especialment forta, amb el punt just d'amargor. Diria que un gust clàssic similar les cerveses de blat (tot i que és una cervesa normal, d'ordi), no gens afruitat (jo no li trobo cap fruita) i en resum una cervesa de pocs matisos però molt sòlida i molt ben trobada.
Aroma: poc definit, no li se trobar el què (dubto que li trobi cap aroma a cap altre cervesa...però prometo intentar-ho) especial.
Etiqueta:
Etiquetes de comentaris: Cervesa
17 Comments:
Ara mateix tinc a la nevera algunes Heineken, unes Calsberg, una Budweiser i una San MIguel 0,0 amb poma. ¿Quina em recomanes pel dinar de Sant Esteve?
Cap!!!!! totes a la brossa! si vols oferir alguna cosa diferent, ves a l Caprabo i compra Franzikaner, com a mínim és de blat....
definitivament,
ets un frikiiiiiiii!
Com diria el fantasma Gironí, frikis són els que....no m'enrecordo :) però estava bé.
a los hechos me remito!!
amb que brindarem pel nadal??!?! amb birra, cava o vi?
L'estrella DAMM amb quina categoria queda???
Que la agafeu bona, no importa de que.
Petons nadalencs!!!!!
Passa'm nota de tast de la mitjana i la penjo :)
Bones festes!
Mr Abbot, para los no entendidos deberías establecer una correlación con los vinos, que quizás son más conocidos. Por ejemplo, si todas las cervezas mencionadas en los post fueran vinos, se clasificarían entre un "Don Simón" y una "Sangría Olé"...
¡Eh! ¡la Sangría Olé era de muuuuucha calidad!
No o entenc, pensava que la Carlsberg era "Posiblemente la mejor cerveza del mundo". M'estàs dient que tiri un Don Perignon a les escombreries???
:) Un Don Perignon :) El mejor marketing del mundo en tot cas... i ni eso, que l'anunci de la Budweiser era encara més bo: Bud-Wei-Ser...
Bona cervesa i bona companyia. Gràcies pel dinar!!
Va estar divertit :) tot i el Kir :)
http://ars-coquinaria.blogspot.com/2006/02/los-kir.html
La próxima vez en vez de un kir os traigo un Elixir Vegetal de Chartreuse (71º) a ver si a alguien se le desintegra la lengua...
Ep, a mi el kir m'agrada, què passa! Suposo que els -5 graus m'estan fent trobar-li el què a les vegades d'homes, :-).
seran begudes digo yo...
Publica un comentari a l'entrada
<< Home