>

dijous, 30 d’octubre del 2008

10 coses que penso que penso


1. Penso que Windows s'ha fet gran perquè al llarg de molts anys ha estat el pistoler més ràpid de la ciutat: ha deixat gran quantitat de cadàvers pel camí (des de Macintosh, passant per Wordperfect, Lotus, Nescape, i qualsevol que es poses a tir)

2. Penso que ha arribat un nou pistoler a la ciutat: Google.

3. Penso que Windows acabarà mort.

4. Penso que Google té un gran avantatge sobre Windows: és multiplataforma. Fins ara tothom tenia Windows, però això està canviant: ara alguns netbooks ja venen amb distros de Linux, gent més experta (i cada cop menys experta) prova d'instal·lar diferents versions de Linux, que per altra banda, cada cop són més fàcils d'instal·lar.

5. Penso que d'aquí poc amb qualsevol versió de Linux (la que més ens agradi) i Google, ja no necessitarem Windows per res. Amb Google tenim eines per treballar en equip (google sites), eines per treballar documents online (google docs), un potentíssim buscador (google) que ara també es pot baixar al PC (google desktop), eines per fotos (picassa), blogs (el mateix blogger), lector de noticies (google reader)... i el que els quedava (un navegador per competir amb IE i Firefox) ja l'han llençat (Chrome).

6. Penso que Windows sembla que es vol recuperar, però té la gran limitació de que tot ho fa pensant en local (com mínim fins ara) i optimitzat pel seu sistema operatiu. Com no canviïn el xip deixaran de ser el pistoler més ràpid de la ciutat. És un símil molt fàcil, però sembla un dinosaure abans de l'extinció.

7. Penso que la voracitat de Google és comparable a la de Windows als seus inicis. Tot el que veuen que funciona o pot funcionar i els interessa, ho compren.

8. Penso que els netbooks revolucionaran el mercat dels portàtils (ja ho estan fent), i Windows no està pensat per treballar en entorns com el d'un netbook. En canvi, la flexibilitat de Linux fa que ja hagin aparegut distros (com Linpus Linux) especialment pensades per netbooks.

9. Penso que de Yahoo, AOL etc... ja no val la pena ni parlar-ne, estan condemnats.

10. Penso que Google és ja el pistoler més ràpid. Windows ha mort, visca Google.

El títol del post és un homenatge a Peter King. I no, no treballo per Google.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Blogger George Smiley said...

Mmmmm...

Estoy de acuerdo en que Google se ha convertido en un monstruo que sigue los pasos de Microsoft. No tanto en que MS esté tan al borde de la extinción. Creo que son más flexibles de lo que parecen y que desgraciadamente aún nos quedan años con ellos.

En lo de Linux, discrepo mucho. Para mí sigue siendo la eterna promesa pero no llega al mercado masivo. Aunque se puede vivir sin MS, la mayoría ni siquiera se plantean esa posibilidad. Habría que hacer muuuucho marketing para que eso cambiara y Linux no tiene el dinero ni la fuerza que hace falta para llevarlo a cabo aunque su producto sea bueno.

ds. de nov. 01, 10:35:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Es custión de tiempo. Empiezan a aparecer Neetbooks con Linux, la gente ya puede escoger... es cuestión de tiempo.

Por cierto, los Bengasl acaban de ganar su primer partido. Sufriendo hasta el final cuando iban ganando 21-3 al principio del 4to cuarto, pero bueno: 21-19 contra Jacksonville.

dg. de nov. 02, 11:13:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

han traduit l'ubuntu al català
google no és ni molt menys la panacea, altavista fa la mateixa funcio, entre molts d'altres

dt. de nov. 04, 12:42:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

L'Ubuntu en català costa d'empassar (hardware=maquinàri ?=!?!?!)

Altavista fa la mateixa funció que el buscador de google. Però i totes les altres coses que està començant a oferir google? prova google, sites, gmail, google reader etc... i em dius.

dt. de nov. 04, 01:04:00 p. m.  
Blogger George Smiley said...

El que ha traducido el Ubuntu debe ser amigo de mi profe de informática en la universidad con el maquinari i el programari. Que bien se dormía en esas clases...

dt. de nov. 04, 07:23:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home