>

dimecres, 5 de novembre del 2008

El resum de la victòria (el post més esperat)

Foto d'NFL.com

Que menys que posar un link al resum de la primera victòria dels Bengals aquesta temporada:

S'ha de tenir en compte que els Bengals van acabar el 3er quart guanyant 21-3.

Moments clau:

Minut 2:02 del video, després de que els Bengals (amb 21-3 recordem) aguantessin a la seva iarda 3 obligant Jacksonville a xutar (21-6) en el kick off posterior Glenn Holt fa un fumble que Jacksonville recupera per TD (21-13).

Minut 2:59 del vídeo: després de que Jacksonville fes un altre TD i es poses 21-19, van provar un Extra Game (2 punts) per empatar. Per sort, van fallar (si no estariem parlant de nou ridicul, i de temporada en blanc)