>

dimecres, 21 de gener del 2009

Els 2 minuts d'odi

Mentre mirava avui el partit de Copa Espanyol-Barça, no podia evitar de pensar mentre el públic cantava allò de "puta barça" i "azulgrana el que no bote" en els 2 minuts d'odi que tan bé descriu George Orwell a 1984, quan tothom ha d'aturar la seva feina cada dia 2 minuts i descarregar el seu odi contra el rival de torn d'Oceania (Euràsia o Orientàsia, segons l'època). A part d'això m'ha vingut al cap d'altres coses:

- Els comentaristes de TV3 són infumables. En un partit particularment tàctic i avorrit, s'han passat tot el partit destacant precisament això, que era molt avorrit i que s'hi ha vist poc futbol. Jo em pregunto, no és la seva feina precisament afavorir l'espectacle? perquè es tiren pedres a la seva teulada? a Telecinco, com a mínim li posaven entusiasme.

- Avui s'ha demostrat que o bé els entrenadors tenen un vareta màgica (especialment els nous) o bé gran part del rendiment d'un equip està determinat per l'estat anímic dels seus jugadors. Si no no s'entén que tot i jugar contra un Barça ple de suplents l'Espanyol semblés un altre equip. En el fons té sentit, el futbol està tan professionalitzat que les ganes que hi posi cada equip marquen la diferència.

- No s'han donat incidents. Obvi, si només es venen entrades als socis de l'Espanyol, no ha entrat cap aficionat del Barça. La propera que ja no venguin entrades ni als socis de l'Espanyol. Amb les grades buides segur que no hi ha cap incident.

Etiquetes de comentaris:

10 Comments:

Blogger George Smiley said...

Prime!!! ;)

No puedo por menos que estar de acuerdo contigo en el comentario de 1984 y su relación con las masas que van a los estadios de fútbol... o ven los partidos por la tele.

Sin embargo, me parece una excusa muy barata para no hablar del verdadero tema importante en cuanto al deporte se trata: ¡los Cardinals han llegado a la Superbowl! ¡Como se les ocurra ganarla, a los Bengals ya sólo les quedarán los Lions como espejo donde mirarse!

dj. de gen. 22, 08:40:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Había mucho odio ayer en el campo del Espanyol. Los pericos tenian mucha rabia acumulada, y que mejor que descargar su frustración en el Barça. Lo dicho, 1984.

Respecto a los Bengals y los Cards es cierto. Es lo bueno que tiene el sistema americano de drafts. Aunque:

1. Ni los Bengals lo van a aprovechar hasta que no se vaya el negado del hijísimo.
2. Ni los Cards creo que tengan muchas probabilidades (ojalá ganen)

Yo por mi parte, si la veo, tendré mis dos minutos de odio particulares contra los putos Steelers de los cojones y su mierda de Steel Courtain.

dj. de gen. 22, 09:56:00 p. m.  
Blogger Yuri Zhivago said...

Go Steelers go, :-)

dj. de gen. 22, 10:32:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El partit em va semblar molt estrany, semblaba com si el Barça estigues esperan rebre un gol per despertar, i se suposa que els que van jugar d'entrada son els suplents.

Quan t'acostumes al caviar, tenir que menjar sardines fa que tot sembli malament.

Espero que el pericos continuin amb la mateixa tensió i presió a la hora de jugar, la putada es que no li marquen un gol ni a l'arc de San Marti.

D'aqui a un parell de setmanes hem de veure els 2 minuts d'odi del NouCamp, que també els té.

D'on son els Cardinals? quina seria la seva comparacio amb un equip de futbol de la nostra lliga per la seva clasificacio???

Es poden comparar els Bengals amb l'Español??

dj. de gen. 22, 11:13:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Com a perico no tinc més remei que dir alguna cosa.

Del llibre d'Orwel no puc opinar, ja que, evidentment, no l'he llegit.

De l'odi al camp, el més trist és que això de "puta Barça" ho canten a tots els partits, encara que juguin contra el Numància. També haig de dir que això només ho canten uns quants que no representen a tots els pericos, de la mateixa manera que el Boixos nois que van tirar les bengales al darrer derbi tampoc representen a tots els culers. O si?

Pel que fa al partit, va ser avorrit. Els de l'Espanyol van demostrar que quan volen poden correr i fer 3 passades seguides. I els del Barça que quan no juguen els 4 fantàstics no són gaire cosa.

Finalment, els Bengals no es poden comparar amb l'Espanyol. Nosaltres com a mínim hem guanyat 3 o 4 copes del rei ;-)

dj. de gen. 22, 11:27:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

Cert, els bengals ara mateix són incomparables a cap equip. Són pitjors que qualsevol equip. Bé poder menys els Raiders. Els Cardinals són un Sporting de Gijón y els Steelers un equip amb una flor al cul.

Lo dels 2 minuts d'Odi, senzillament em va venir al cap perquè m'estava rellegint el 1984. És obvi que no només passa al camp de l'Espanyol, però m'ho va recordar tant... :)

Mr. Float, t'hauries de llegir 1984.

Sr. Zhivago, un altre comentari com aquest i començo a fer de SOCANG.

6Q, els Cardinals són d'Arizona, i juguen al camp de la Universitat de Phoenix (si, un camp d'aquests amb gespa retràctil com els de l'Autònoma)

Go cards!

dj. de gen. 22, 11:55:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

6Q: anàlisi de la Superbowl en el blog de al lado (el del Sr.Smiley)

Imprescindible per arribar al partit en condicions :)

dv. de gen. 23, 10:18:00 a. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

SOCANG = SOCING = ENGSOC

dv. de gen. 23, 04:36:00 p. m.  
Blogger Sra. Saeki said...

Ein?

dv. de gen. 23, 09:01:00 p. m.  
Blogger jeffreyabbot said...

1984.

ds. de gen. 24, 12:36:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home